1. Gegevens op je apparaat — zelf verwijderen
Campagnevoortgang, instellingen en het uitgeruste uiterlijk staan alleen op je apparaat. Als je de App verwijdert of de app-gegevens wist in de instellingen van je apparaat, worden ze direct verwijderd.
2. Gegevens op de server — verwijderen op verzoek
Records, invoerlogboeken, economiestatus, aankoopgegevens, meldingstokens en verzendlogboeken, gebruiksstatistieken, weergavenaam en accountkoppeling worden bewaard op de server van de beheerder. Uitloggen verwijdert ze niet; vraag verwijdering dus als volgt aan.
3. Zo dien je een verzoek in
- Zoek je apparaat-ID op in de Instellingen van de App. Als je was ingelogd, noteer dan ook de inlogprovider (Google of Apple) en het gebruikte e-mailadres.
- Stuur een e-mail naar het onderstaande adres met als onderwerp Verzoek om gegevens te verwijderen en vermeld je apparaat-ID, of je inlogprovider en e-mailadres.
- Binnen 30 dagen na ontvangst verwijderen we de daaraan gekoppelde servergegevens en sturen we je een bevestiging.
4. Wat wordt verwijderd
- Records (overlevingstijd, rakelings ontweken bommen, gehaald of niet, level- of sectienummer) en de besturingsinvoer waarmee ze zijn gecontroleerd
- Economiestatus: harten, schilden, onderdelen, cosmetica in bezit, missies en aanwezigheid, sterren en geclaimde beloningen
- Aankoopgegevens (behalve transactiegegevens die we wettelijk moeten bewaren)
- Meldingstokens, verzendlogboeken en gebruiksstatistieken
- Weergavenaam en accountkoppeling
Je inlog-e-mailadres wordt bewaard door Firebase Authentication (Google), niet op de server van de beheerder. De advertentie-ID wordt beheerd door Google, niet door de App; je kunt deze zelf resetten of verwijderen in de advertentie-instellingen van je apparaat.